Verhuur weer mogelijk van April t/m Oktober 2024

Verhuur van de speeltuin en/of het clubgebouw.


Met ingang van April 2024 is de speeltuin en het clubgebouw weer beschikbaar voor verhuur. Verhuur is mogelijk t/m Oktober. In de wintermaanden wordt de speeltuin niet verhuurd.

Op doordeweekse dagen is het mogelijk de speeltuin te huren voor een kinderfeestje. Dit kan op middagen dat de speeltuin niet open is om te spelen. Kosten hiervoor zijn 40 euro voor leden en 55 euro voor niet leden. Er wordt 50 euro borg berekend, deze dient contant betaald te worden. De speeltuin moet opgeruimd en schoon achtergelaten worden om de borg weer terug te krijgen.                             

Voor grotere (familie) feesten is het mogelijk om op zondag de speeltuin af te huren. De vrijdag of een feestdag kan alleen in overleg en is niet altijd mogelijk. De huurprijs voor leden bedraagt 75 euro en voor niet leden 100 euro per dag. Er worden vaste schoonmaakkosten in rekening gebracht van 50 euro. Tevens wordt 50 euro borg berekend, deze dient contant betaald te worden en wordt na afloop indien alles in goede staat achtergelaten is verrekend met de factuur. 

Scholen en andere organisaties kunnen ook gebruik maken van onze speeltuin. De kosten hiervoor bedragen 25 euro per dag. De speeltuin en het gebouw dienen opgeruimd en schoon weer achtergelaten te worden. Afval dient zelf meegenomen te worden. Indien wij na gebruik moeten schoonmaken worden hier 50 euro extra kosten voor in rekening gebracht. 

Verhuur is altijd inclusief gebruik van koelkasten (klein vriezergedeelte), koffiezetapparaat, keukeninventaris, frituurpan en statafels. Afval dient zelf meegenomen te worden. Indien wij het afval af moeten voeren, wordt hier 3 euro per vuilniszak voor berekend.

Voor vragen over de verhuur en afspraken over de sleuteloverdracht graag contact via: verhuurrobbedoes@gmail.com of via facebook Speeltuin Robbedoes (messenger).

Aanvragen voor verhuur worden alleen in behandeling genomen indien ze aangevraagd worden in de verhuurkalender.

Bij annulering binnen 7 dagen wordt de helft van de factuur (behalve schoonmaakkosten en borg) in rekening gebracht. 

Inhoud verhuur regelement.

 1. De verhuur is voor groepen van maximaal 65 personen, inclusief kinderen.
 2. De huurder verklaart het clubgebouw schoon te hebben aangetroffen.
 3. Het clubgebouw dient bezemschoon te worden achtergelaten. De afwas dient door de huurder te worden gedaan.
 4. De huurder dient de huur, de schoonmaakkosten en afvalstofheffing vooraf te betalen.
 5. Eventuele schade en/of vermissingen moeten door de huurder worden vervangen of vergoed worden.
  Bij in gebreke blijven van de huurder zullen de kosten op de huurder worden verhaald.
 6. Schade en/of vermissingen in het clubgebouw of in de speeltuin dienen aan de verhuurder vermeld te worden.
 7. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, vermissing of ongevallen tijdens de verhuur periode.
 8. Het clubgebouw dient uiterlijk om 22:00 gesloten te zijn. De speeltuin dient uiterlijk om 19:00 gesloten te zijn.
 9. Bij geluidsoverlast of enig ander overlast volgt verwijdering uit het clubgebouw en de speeltuin.
 10. Bij het verlaten van de speeltuin dient men de geluidsoverlast tot een minimum te beperken. Dit geldt uiteraard ook voor de genodigden van de huurder.
 11. De huurder dient er op toe te zien dat de genodigden zich aan de regels der wet houden met betrekking tot het parkeren van auto’s op straat. Het toegangspad moet ten aller tijden vrijgehouden worden voor hulpdiensten en mag alleen gebruikt worden voor laden en lossen.