Word Lid

Als je lid wordt van onze speeltuin kun je:

*  Samen met je (klein)kinderen komen spelen.
*  Deelnemen aan diverse leuke activiteiten.
*  Het gebouw afhuren met korting.

De kosten voor een lidmaatschap zijn € 35,- per jaar per gezin. Met ingang van het speelseizoen 2024 gaan wij over op een jaarlidmaatschap. Dit wil zeggen dat wanneer je lid wilt worden of blijven van onze speeltuinvereniging je bij aanvang van het speelseizoen een pasje op kunt halen in de speeltuin. Deze pas staat op naam van het gezin en is een jaar geldig. Het pasje kan opgehaald worden op de eerste openingsdag van het speelseizoen en dient contant of middels QR code betaald te worden. Wij gaan dus niet meer werken met automatische incasso’s en wanneer je dus geen pasje aangevraagd en opgehaald hebt, heb je ook geen lidmaatschap meer. Opzeggen van het lidmaatschap is met het nieuwe systeem dus ook niet meer noodzakelijk. Je kunt per jaar bekijken of je lid wilt blijven.

Het aanvragen van een ledenpas kan via speeltuinrobbedoes@gmail.com of via messenger. Mocht je niet in de gelegenheid zijn het pasje op de openingsdag op te halen dan kun je hiervoor een andere dag en tijd afspreken.

Voor scholen is er geen lidmaatschap meer. Scholen hebben de mogelijkheid de speeltuin voor een dag af te huren (op dagen dat wij open zijn om te spelen uiterlijk tot 14.00). Voor voorwaarden en kosten verwijzen wij naar het kopje ‘verhuur’.

Wil je als BSO lid worden van onze speeltuin dan zijn de kosten hiervoor 190 euro per jaar.

Alle lidmaatschappen zijn incl gratis ranja voor de kinderen en koffie of thee voor ouders of begeleiders.