Speeltuin Robbedoes en NL DOET

NL DOET in Speeltuin Robbedoes

Zaterdag morgen 10 Maart 2018 Het is 9.00 uur en de koffie staat klaar. Langzaam komen de eerste helpers binnen. De ene omdat hij / zij moet (mag) van school, de andere om kennis te maken met de inwoners van Aalten. En weer een ander omdat hij of zij vanuit de gemeente partij ( CDA ) hun gezicht laten zien voor de aankomende verkiezingscampagne. Allemaal geweldige redenen voor ons als vereniging om de helpers te ontvangen.  En we moeten zeggen dat er hard is gewerkt. de toestellen zijn weer schoon, onkruid is gewied, en het overtollige zand dat al een tijdje is de speeltuin lag is vakkundig in een container gegooid.

Namens het Bestuur van Speeltuin vereniging Robbedoes

Bedankt voor alle inzet en hulp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *