Nieuws

Wijzigingen lidmaatschap en verhuur.

Met ingang van het nieuwe speelseizoen (voorjaar 2024 tot einde herfstvakantie) zullen er een aantal dingen veranderen.

Wij gaan over op jaarleden. De kosten voor een lidmaatschap zijn opgehoogd van 30 naar 35 euro per jaar. Voor meer informatie hierover kijk even onder het kopje ‘lid worden’.

Vanwege de ook voor ons flink oplopende kosten zijn wij genoodzaakt onze verhuurprijzen aan te passen. Voor meer informatie over de voorwaarden en kosten hierover kijk even onder het kopje ‘verhuur’. Aanvragen voor de verhuur gaan nog steeds via de verhuurkalender en kun je zelf invullen. Wanneer het niet lukt om een bepaalde dag aan te vragen is dit omdat er op deze dag niet verhuurd wordt. Vanaf November t/m Maart is het niet mogelijk de Robbedoes af te huren voor feesten en partijen.

In de zomer is het mogelijk dat een aantal weken verhuur niet mogelijk is vanwege vakantie van onze vrijwilligers of vanwege gepland onderhoud aan het gebouw. Deze dagen zullen geblokkeerd worden in de verhuurkalender.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *