Nieuws

Verhuur clubgebouw en speeltuin

Beste leden en niet leden,

Wij krijgen veel vragen of het al mogelijk is om de Robbedoes af te huren voor feesten en partijen. De voorwaarden en regels waar wij als speeltuinvereniging aan moeten voldoen om dit te mogen, zijn voor ons echter niet te realiseren.

Daarom hebben wij als bestuur besloten om het clubgebouw niet open te gaan stellen voor verhuur.

De speeltuin zelf mag wel afgehuurd worden. Wil je dus toch graag een feestje geven in de Robbedoes, dan is dit alleen buiten mogelijk. Het gebouw zal afgesloten blijven muv de toiletten, de keuken en de bijkeuken.

Bij slecht weer is er dus geen mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. Wanneer je dus nu een aanvraag voor verhuur plaatst via onze verhuurkalender dan gaat het dus alleen om de verhuur van de speeltuin en niet het gebouw.

Voor verdere informatie omtrent het verhuren verwijzen wij iedereen naar het kopje verhuur op deze website.

Vriendelijk groet,

het bestuur van de Robbedoes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *