Archief van de maand: maart, 2022

Extra openingsdagen Maart

Vanwege het heerlijke weer gaan wij deze week extra open.

 

Maandag 21 Maart van 14.00 tot 16.30

Dinsdag 22 Maart van 14.00 tot 16.30

Zaterdag 26 Maart van 14.00 tot 16.30

 

Op Woensdag zijn wij deze week niet geopend om te spelen. Er is dan een poppenkastvoorstelling voor de allerkleinsten, opgave hiervoor is verplicht en kan via www.vitaalbad.nl.

 

Opening Robbedoes en verhoging van onze tarieven.

Beste leden en niet leden,

Wij zijn erg blij dat we na alle Corona toestanden van de afgelopen tijd eindelijk weer open mogen.

De officiële opening van het speelseizoen zal plaatsvinden op zaterdag 23 April. Vanaf dan hopen we elke woensdag en zaterdag weer open te gaan. Het zal een beetje aan de weersomstandigheden en aan de beschikbaarheid van oppassers liggen of dit gaan lukken.

Omdat we qua weer al best wat mooie voorjaarsdagen gehad hebben, willen we proberen om bij goed weer de speeltuin indien dit voor ons te realiseren valt al voor de opening af en toe open te doen. Op facebook zullen we vermelden wanneer dit zal zijn.

Verder zullen wij met ingang van dit speelseizoen zowel de prijzen voor het lidmaatschap als voor de verhuur iets gaan verhogen. We willen graag de speeltuin laagdrempelig aan blijven bieden om te spelen en om een feestje te geven, maar helaas wordt ook voor ons alles een stuk duurder.

Voor wie al een reservering via de website gedaan had voor aankomend jaar zullen wij nog de oude tarieven in rekening brengen. Iedereen die vanaf 15 maart een reservering doet betaald het nieuwe tarief. Voor een overzicht van de kosten en van verhuurafspraken verwijzen wij iedereen naar de website.

Bestuur Speeltuinvereniging Robbedoes.