Archief van de maand: juni, 2021

Verhuur clubgebouw en speeltuin

Beste leden en niet leden,

Wij krijgen veel vragen of het al mogelijk is om de Robbedoes af te huren voor feesten en partijen. De voorwaarden en regels waar wij als speeltuinvereniging aan moeten voldoen om dit te mogen, zijn voor ons echter niet te realiseren.

Daarom hebben wij als bestuur besloten om het clubgebouw niet open te gaan stellen voor verhuur.

De speeltuin zelf mag wel afgehuurd worden. Wil je dus toch graag een feestje geven in de Robbedoes, dan is dit alleen buiten mogelijk. Het gebouw zal afgesloten blijven muv de toiletten, de keuken en de bijkeuken.

Bij slecht weer is er dus geen mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. Wanneer je dus nu een aanvraag voor verhuur plaatst via onze verhuurkalender dan gaat het dus alleen om de verhuur van de speeltuin en niet het gebouw.

Voor verdere informatie omtrent het verhuren verwijzen wij iedereen naar het kopje verhuur op deze website.

Vriendelijk groet,

het bestuur van de Robbedoes.

Verhuur gebouw

Op dit moment is het nog niet duidelijk onder welke voorwaarden wij het gebouw weer mogen gaan verhuren. Wij zijn in overleg met de gemeente over de mogelijkheden en verwachten een dezer dagen hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Wanneer het weer mogelijk is om het gebouw te huren zullen wij een nieuwsbericht plaatsen op deze website.

Verhuur Speeltuin

Beste Leden/niet leden,

 

We krijgen de laatste tijd veel vragen m.b.t. het afhuren van de speeltuin.

Door de versoepelingen hebben wij gelukkig al wat meer mogelijkheden gekregen om de speeltuin weer te openen en om activiteiten te organiseren.

Helaas is het op dit moment nog steeds niet mogelijk om de speeltuin  en het clubgebouw af te huren.

Als speeltuinvereniging dienen wij de richtlijnen en het advies van de NUSO te volgen. Deze geven aan dat de speeltuin alleen open mag voor kerntaak van de voorziening, de sociaal maatschappelijke gemeenschappelijke gemeenschapsfunctie, en dat is spelen.

Er mogen wel activiteiten georganiseerd worden en de speeltuin mag ook weer opengesteld worden voor scholen en verenigingen die normaliter ook al gebruik maakten van de speeltuin, maar er mogen geen feesten en partijen gegeven worden.

Wij hopen dat er op korte termijn weer nieuwe versoepelingen volgen. Zodra de mogelijkheid er is om de speeltuin te huren voor een feestje, dan zullen we dit communiceren via de we site en facebook.

 

Vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Robbedoes