Archief van jaar: 2021

Voorlopige sluiting speeltuin en clubgebouw Robbedoes ivm Corona

Vanwege Corona is zowel de speeltuin als het clubgebouw tot nader bericht gesloten.

Omdat het aantal besmettingen onder kinderen hoog is, zullen wij deze winter ook geen activiteiten voor de kinderen organiseren. Verhuur van het clubgebouw is niet mogelijk.

Wij hopen op een ieders begrip voor deze situatie en iedereen in goede gezondheid van het voorjaar weer te zien.

Het bestuur speeltuinvereniging Robbedoes.

Stoppen verhuur Speeltuin Robbedoes

Beste leden en niet leden,

Gezien de huidige regels en richtlijnen omtrent het Corona virus, hebben wij als bestuur het besluit moeten nemen om de Robbedoes tot nader bericht niet meer beschikbaar te stellen voor verhuur.

We hopen op een ieders begrip hiervoor en wanneer mogelijk gaan wij uiteraard zsm weer open.

Bestuur Speeltuinvereniging Robbedoes.

Verhuur Clubgebouw

Vanaf heden mag ons clubgebouw weer gebruikt worden.
Verhuur aan verenigingen en organisaties is mogelijk zonder QR code.
Voor overige feesten geldt dat wij verplicht zijn met de QR code te gaan werken.
De controle op het naleven hiervan zal bij de organisator van het feest liggen en zal door middel van een overeenkomst vastgelegd worden.
Voor aanvragen van feestjes verwijzen wij iedereen naar de verhuurkalender op onze website.

Openingstijden speeltuin zomervakantie

Beste leden en niet leden,

De zomervakantie staat weer voor de deur. Omdat onze speeltuin geheel draait op vrijwilligers en deze ook hun welverdiende vakanties hebben, zullen de openingstijden en dagen gedurende de zomer soms afwijken.
Als je wilt weten wanneer de speeltuin geopend is verzoeken wij je deze website en/of facebook in de gaten te houden.

Tevens willen wij graag bij deze een oproep doen aan iedereen die het leuk zou vinden een steentje bij te dragen in onze speeltuin. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een paar uurtjes per week toezicht te houden in onze speeltuin. Lijkt het jou wat om onder het genot van een kopje koffie of thee een klein oogje in het zeil te houden op onze spelende kindjes, neem dan contact met ons op via ons mailadres speeltuinrobbedoes@gmail.com of via messenger.

Wij wensen iedereen alvast een fijne, mooie en vooral ook gezonde zomervakantie toe.

Vriendelijke groet het bestuur speeltuinvereniging Robbedoes.

Verhuur clubgebouw en speeltuin

Beste leden en niet leden,

Wij krijgen veel vragen of het al mogelijk is om de Robbedoes af te huren voor feesten en partijen. De voorwaarden en regels waar wij als speeltuinvereniging aan moeten voldoen om dit te mogen, zijn voor ons echter niet te realiseren.

Daarom hebben wij als bestuur besloten om het clubgebouw niet open te gaan stellen voor verhuur.

De speeltuin zelf mag wel afgehuurd worden. Wil je dus toch graag een feestje geven in de Robbedoes, dan is dit alleen buiten mogelijk. Het gebouw zal afgesloten blijven muv de toiletten, de keuken en de bijkeuken.

Bij slecht weer is er dus geen mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. Wanneer je dus nu een aanvraag voor verhuur plaatst via onze verhuurkalender dan gaat het dus alleen om de verhuur van de speeltuin en niet het gebouw.

Voor verdere informatie omtrent het verhuren verwijzen wij iedereen naar het kopje verhuur op deze website.

Vriendelijk groet,

het bestuur van de Robbedoes.

Verhuur gebouw

Op dit moment is het nog niet duidelijk onder welke voorwaarden wij het gebouw weer mogen gaan verhuren. Wij zijn in overleg met de gemeente over de mogelijkheden en verwachten een dezer dagen hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Wanneer het weer mogelijk is om het gebouw te huren zullen wij een nieuwsbericht plaatsen op deze website.

Verhuur Speeltuin

Beste Leden/niet leden,

 

We krijgen de laatste tijd veel vragen m.b.t. het afhuren van de speeltuin.

Door de versoepelingen hebben wij gelukkig al wat meer mogelijkheden gekregen om de speeltuin weer te openen en om activiteiten te organiseren.

Helaas is het op dit moment nog steeds niet mogelijk om de speeltuin  en het clubgebouw af te huren.

Als speeltuinvereniging dienen wij de richtlijnen en het advies van de NUSO te volgen. Deze geven aan dat de speeltuin alleen open mag voor kerntaak van de voorziening, de sociaal maatschappelijke gemeenschappelijke gemeenschapsfunctie, en dat is spelen.

Er mogen wel activiteiten georganiseerd worden en de speeltuin mag ook weer opengesteld worden voor scholen en verenigingen die normaliter ook al gebruik maakten van de speeltuin, maar er mogen geen feesten en partijen gegeven worden.

Wij hopen dat er op korte termijn weer nieuwe versoepelingen volgen. Zodra de mogelijkheid er is om de speeltuin te huren voor een feestje, dan zullen we dit communiceren via de we site en facebook.

 

Vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Robbedoes