Archief voor categorie: nieuws

Openingstijden Zomervakantie 2024

De zomervakantie staat weer voor de deur.

Ook de aankomende zomer proberen wij zoveel mogelijk open te zijn om te spelen. Echter werken wij met vrijwilligers die ook hun vakanties gepland hebben. Dit wil zeggen dat wij niet kunnen garanderen dat wij de aankomende weken alle normale openingsdagen ook de speeltuin kunnen openen.

Houdt fb in de gaten voor afwijkingen in openingstijden. Bij mooi weer en de beschikbaarheid over een vrijwilliger kan het ook zijn dat we een keer extra open gaan.

Bij regen, forse wind of extreem warm weer kan het ook voorkomen dat er op dat moment besloten wordt om de speeltuin dicht te houden.

Wij hopen op ieders begrip en wensen iedereen een fijne en zonnige zomer toe.

Wijzigingen lidmaatschap en verhuur.

Met ingang van het nieuwe speelseizoen (voorjaar 2024 tot einde herfstvakantie) zullen er een aantal dingen veranderen.

Wij gaan over op jaarleden. De kosten voor een lidmaatschap zijn opgehoogd van 30 naar 35 euro per jaar. Voor meer informatie hierover kijk even onder het kopje ‘lid worden’.

Vanwege de ook voor ons flink oplopende kosten zijn wij genoodzaakt onze verhuurprijzen aan te passen. Voor meer informatie over de voorwaarden en kosten hierover kijk even onder het kopje ‘verhuur’. Aanvragen voor de verhuur gaan nog steeds via de verhuurkalender en kun je zelf invullen. Wanneer het niet lukt om een bepaalde dag aan te vragen is dit omdat er op deze dag niet verhuurd wordt. Vanaf November t/m Maart is het niet mogelijk de Robbedoes af te huren voor feesten en partijen.

In de zomer is het mogelijk dat een aantal weken verhuur niet mogelijk is vanwege vakantie van onze vrijwilligers of vanwege gepland onderhoud aan het gebouw. Deze dagen zullen geblokkeerd worden in de verhuurkalender.

 

Oproep voor vrijwilligers

Om de speeltuin open te houden voor kinderen om te spelen en om in de toekomst weer open te kunnen voor verhuur zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers.

Zonder oppassers en mensen die ons kunnen ondersteunen met het onderhoud van de speeltuin en het gebouw kunnen wij niet blijven draaien.

Dus mocht je tijd over hebben en lijkt het je leuk om ons te helpen, stuur even een berichtje naar speeltuinrobbedoes@gmail.com

Alle hulp is welkom!

Speeltuin tijdelijk gesloten op de woensdagen

Beste leden en niet leden,

Vanwege langdurige uitval van een aantal van onze oppassers zijn wij helaas genoodzaakt de speeltuin in ieder geval voor de maand Augustus op de woensdagen te sluiten.

Vooralsnog blijven wij op de maandagen en de zaterdagen geopend.

We hopen in September weer volledig open te gaan.

Mocht iemand het leuk lijken om tijdelijk de woensdagen over te nemen dan zouden wij daar erg blij mee zijn. In dat geval mag je een mail naar de speeltuin sturen of een berichtje via Messenger.

Bestuur speeltuinvereniging Robbedoes.